luni, 6 iunie 2011

Despre ingeri!


A fost o seara minunata azi si am trait una dintre cele mai intense experiente din viata mea!

Am pornit in sedinta de coaching si lucru cu ingerii cu Andreea fara asteptari…stiam ca ea este persoana potrivita cu care rezonez extrem de bine, care ma pune in miscare si imi atinge coardele sensibile dar nu stiu de ce nu am venit cu asteptari si ntrebari setate azi ! Si cum Universul are felul lui de a face lucrurile intr-un fel absolut fabulos astazi mi-a oferit unul dintre cele mai valoroase cadouri pe care le am primit pana acum.

Am inceput sedinta in curtea unei ceainarii extrem de calde si primitoare prin a vorbi liber despre diverse lucruri din viata noastra pentru ca amandoua suntem niste vorbarete apoi am pasit incet incet spre lucrul cu ingerasii. Dupa ce Andreea mi-a facut interpretarea cartilor pe care le am extras …niste carti absolut superbe si jucause am facut exercitiul de integrare a mesajelor de la ingeri.

Si in aceasta etapa am trait aceasta experienta care a fost la un cu totul alt nivel decat tot ceea ce am experimentat pana acum. Am pasit ghidata de Andreea si de ingerii mei intr-un spatiu de creatie, de liniste si siguranta intr-un spatiu in care culoarea bleu intens stralucitor era culoarea preponderenta. In timpul vizualizarii mi-a sunat telefonul si am avut senzatia ca ma deconectez si exact in momentul in care faceam eforturi sa ma reconectez si nu eram eu convinsa ca reusesc sa vizualizez ce si cum trebuie am simtit ca Andreea ma mangaie pe par dupa care am auzit cuvintele ei… : « si lasa-l pe arhanghelul Mihail sa…. » si mi-am dat seama ca vocea Andreei era departe si ca nu ea era cea care ma magaiase ci un inger…Nu am crezut vreodata ca experientele cu entitatile de pe alte nivele pot fi atat de tangibile, de fizice..tot timpul am crezut legatura e la nivelul inimii si al spiritului si nu si la al trupului. Am revenit in planul concret tremurand efectiv de emotie si fiind realmente ravasita de ceea ce mi s-a intamplat si chiar si acum imi e greu sa pun lucrurile in cuvinte de teama ca nu voi reusi sa captez intensitatea, emotia, revelatia si minunea care mi s-a intamplat azi !

Iti multumesc Andreea Voroneanu ! Va multumesc ingerilor ! Si Universului !

3 comentarii:

Paul spunea...

Felicitari pentru aceasta experienta :)

Anonim spunea...

Mă bucur că tot mai mulţi oameni se deschid nu pentru a crede, ci pentru a experimenta şi testa ei înşişi comunicarea cu lumea spiritului.

andrei spunea...

smecher :)

bravo